24safe.se
Allt inom data och IT-säkerhet
Start Om oss Affärssystem Webbdesign Datatjänster Dataräddning Webbutik Kontakt
IT-SÄKERHET
Virustrender 2009
Säkerhetshot
Virushot Trend Micro
Fria antivirus verktyg från Trend Micro

Fri VIRUSSÖKNING

Säkerhetspaket
 
Checklista IT-säkerhet
Säkerhetsinformation
Virustyper
Säkerhetstips
Stoppa spam
Intern säkerhet
 
Back-up
Router (brandvägg)
Nätverk
 


Datavirustrender 2009

Under hösten hade mer än 2 procent av all skräppost skadlig kod bifogad.

 

Attackerna mot de sociala nätverken ökade kraftigt. Databrottslingarna utnyttjar att det finns mängder av användare som har stor tillit till varandra.

 
Symantec har hittat 250 falska säkerhetsprogram under året. Från halvårsskiftet 2008 och ett år framåt gjordes 43 miljoner försök att installera den falska programvaran.
 

Spridningen av skadlig kod i samband med stora nyhetshändelser har ökat kraftigt. Nästa år finns det anledning att vara särskilt vaksam under fotbolls-VM och vinter-OS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

© Safe IT, Helsingborg
042 - 32 57 02   070 - 550 66 70
kenth 24safe.se   www.24safe.se
NYHETER & INFO
Behöver du återskapa dokument, bilder och musik?

Det är lätt att bli av med viktiga filer. Det kan bli fel i operativsystemet och du måste kanske installera om det. Har du oavsiktligt raderat dokument, bilder eller hela mappar? Tagit bort fel partition? Har det blivit fel på hårddisken?


Vi återskapar förlorade filer åt dig. Bor du i Helsingborgsområdet kan vi komma och hämta din hårddisk för dataräddning. Det går även bra att skicka den till oss. Även CD och DVD skivor kan vi rädda. Kontakta oss så berättar vi hur du skall göra.

Mycket bra priser på allt!

 
Har du dataproblem?
Du kan få hjälp med borttag av virus, spionprogram och annan skadlig kod. Backup. Reparation av datautrustning. Installation av datorer, nätverk, skrivare, routrar, programvaror och Internetanslutningar.


 
Behöver du en hemsida?
Behöver du en hemsida eller förnya befintlig kan du få hjälp med det också. Vi gör prisvärda hemsidor till både privatpersoner och företag. Du kan få webbutik som kan integreras med administrativt program.
 
Facebook är inte ofarligt!